Bemutatkozás

Elhelyezkedés

Győr, belváros - 1200 méter

Az Olimpia Sétány a 2017. évi Ifjúsági Olimpia régiójában, a megújuló és várhatóan Győr legmodernebb és legfrekventáltabb városrészévé fejlődő területen helyezkedik el.

A klasszikus belváros mindössze pár perces sétával elérhető, ugyanakkor távol esik Győr forgalmas útjaitól, így csendes, nyugodt környezetet kínál leendő lakóinak.

Az impozáns társasház a parkosított, hangulatos Simor János püspök tér szomszédságában, az Erkel Ferenc, Botond és Ecet utca által határolt területen épül.

A tervezett épületegyüttes a belvárostól mindössze 800 méterre, az egyetemtől 1 200 méterre helyezkedik el.

Kitűnő infrastruktúra

Belváros közeli lokációjának köszönhetően az Olimpia Sétány infrastrukturális ellátottsága kiváló, mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.

A közelben számos üzlet és szolgáltató egység található, melynek köszönhetően a mindennapi teendők is kényelmesen intézhetőek. Gépjárművel percek alatt, gyalogosan hosszabb sétával megközelíthető a legtöbb közintézmény, óvoda, iskola, orvosi rendelő.

Az Olimpia Sétány lakói számára kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a szomszédos sportpályák, KRESZ-park, sétány és zöldterület, játszótér és a Rába Quelle Gyógy, Termál és Élményfürdő is.

Az újvárosi rehabilitáció és számos más nagyberuházás – köztük a Jedlik híd, az úthálózat-fejlesztés és az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál létesítményeinek megépítése révén a környék folyamatosan fejlődik, újul meg a jövőben.

Kérjen visszahívást!

Captcha

Kérdése van? Infoline:

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.