Bemutatkozás

OTP Ingatlan Zrt.

Városrét Lakópark, Győr

Az OTP Befektetési, Ingatlanforgalmazási és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaságot (rövidített neve: OTP Ingatlan Zrt.) az Országos Takarékpénztár (ma OTP Bank Nyrt.) alapította 100 millió Ft alaptőkével 1990 decemberében.

A közel 3 évtized alatt felhalmozódott szellemi tőke és a lakásépítésben való folyamatos részvétel eredményeként - amit a számos megvalósított sikeres és értékálló ingatlanfejlesztés fémjelez - az OTP Ingatlan Zrt. mára a magyar ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb, legmegbízhatóbb szereplője lett.

Társaságunk elsősorban a lakásépítésre fókuszál, de a megvalósított fejlesztéseink között irodaház, parkolóház, bevásárlóközpont, üzemcsarnok és logisztikai ingatlan egyaránt megtalálható.

Az alapítást követően évente átlagosan 400-500 lakást építettünk, amely napjainkig összesen 7500-7800 db piaci alapon megépített, illetve építés alatt lévő új otthont jelent a mintegy 120 ezer négyzetméternyi megvalósított intézményi, kereskedelmi, szolgáltató és irodaépületek mellett.

Vitorlás Lakókert, Balatonszemes

ÉRVEK, MELYEK AZ OTP INGATLAN ZRT. MELLETT SZÓLNAK:
  1. Több mint két évtizede Magyarország egyik legnagyobb lakásépítője.
  2. Az OTP Csoport tagjaként beruházásai mögött biztos pénzügyi háttér áll.
  3. Minőségbiztosítási rendszerén és minősített beszállítói révén garantálja a minőségi kivitelezést.
  4. A megépített lakásokat kulcsrakészen, kiváló minőségben adja át.
  5. Teljes körű szavatossági és jótállási kötelezettséget vállal.

Kérjen visszahívást!

Captcha

Kérdése van? Infoline:

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.